14.09.2023

Psykiatriseminar

Torsdag den 28. september afholdes Psykiatriseminar for medicinstuderende og uddannelseslæger. 

Dette er årets tredje Psykiatriseminar, hvor der sættes spot på den stigende antal af psykiatriske diagnoser hos børn og unge. Det bliver i selskab med overlæge og professor Per Hove Thomsen. Han vil fortælle om stigningen af psykiatriske diagnoser hos børn og unge – og hvad vi kan gøre ved det.

Hvorfor børn og unge diagnosticeres som aldrig før, har på det seneste været meget diskuteret i medierne og af fagfolk, og dette seminar giver en unik mulighed for at komme og høre en af landets førende eksperter i Børne- og Ungdomspsykiatri fortælle hans syn på sagen.

Der lægges op til en eftermiddag med diskussion af samfundets og Psykiatriens rolle for børn og unges mentale helbred, og hvordan man kan sikre de bedste rammer for unges trivsel i vores samfund som det er indrettet i dag.

 

Program for Psykiatriseminaret

15.15-15.45: Ankomst, kaffe og kage

15.45-18.00: Oplæg ved professor Per Hove Thomsen om psykiatriske diagnoser hos børn og unge. Hvorfor ser vi at natallet stiger - og hvad gør vi ved det?

18.00-18.30: Netværk og aftensmad

Tilmelding

Psykiatriseminaret er gratis og med fuld forplejning. Tilmelding er dog nødvendig og gøres Charlotte på chaduh@rm.dk eller SMS til 24955347.