Kom med til faglige temadagene for fysioterapeuter den 16/5, 1/6 og 7/6 og ergoterapeuterne den 9/5, 7/6 og 29/8 i Silkeborg.

Temadage for fysioterapeuter

Temadage for fysioterapeuter er et særlig tilbud for fysioterapeuter med 0-2 års erfaring i Psykiatrien. Det vil blive afholdt den 16/5, 1/6 og 7/6 i Silkeborg.

Husk at deltagelse i temadagene skal aftales med nærmeste leder inden tilmelding. Deltagelse er gratis, og tilmelding er bindende.

Temadagene byder på en blanding af teori og praksisnær viden ud fra konkrete patientcases. Der vil være fokus på at styrke kompetencer i forhold til at kunne bidrage til den tværfaglige udredning og behandling af mennesker med psykisk lidelse.

Hver dag har sit eget tema, du kan blive klogere på programmet herunder:

Temadage for ergoterapeuter

Temadage for ergoterapeuter er et kursus for alle ergoterapeuter, som arbejder i Psykiatrien i Region Midtjylland. Det vil blive afholdt den 9/5, 7/6 og 29/8 i Silkeborg.

Husk at deltagelse i temadagene skal aftales med nærmeste leder inden tilmelding. Deltagelse er gratis, og tilmelding er bindende.

Temadagene vil sætte fokus på spørgsmålet: Hvordan hjælper vi bedst muligt patienter til et personligt hverdagsliv med høj grad af autonomi, aktivitet og deltagelse?

                                                                           

Se programmet for de tre temadage herunder:

Vil du læse om Psykiatrien i Region Midtjyllands mange andre spændende kurser, så find dem i kursuskataloget på Psykiatriakademiets hjemmeside.