Bliv pædagog i psykiatrien!

Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker, der har det svært?
I Børne- og Ungdomspsykiatrien og på Retspsykiatrisk Afdeling kan du dykke ned i spændende dele af psykiatrien, hvor arbejdet stiller særlige krav til de pædagogiske kompetencer.

På et af vores sengeafsnit finder du Jimmy. Han er pædagog og sammen med sine kolleger tager de hånd om patienternes bedring.
 
- Det, der er kernen i at være pædagog, er at kunne være med til at hjælpe og udvikle mennesker hver dag. Det er en mega fed følelse at komme hjem fra arbejde og vide, at man har været med til at hjælpe mennesker, fortæller Jimmy.
 
Som pædagog er han med til at støtte patienterne i at opnå livskvalitet, udvikling og fællesskab under indlæggelse. Han sørger for at skabe plads til snakke om andet end sygdomssymptomer, medicin og behandling, som ellers fylder meget i patienternes hverdag 💭🌻
 
Jimmy arbejder sammen med både SOSU-assistenter, sygeplejersker, fysioterapeuter, psykologer og psykiatere. Det giver nemlig rigtig god mening at nuancere patienternes behandlingsforløb med forskellige fagligheder og kompetencer.
 
📹Se videoen og hør Jimmy fortælle mere om sit job i Psykiatrien.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.