Hvordan påvirker sygdomme i hjernen tanker, følelser og adfærd hos mennesker?

Det er opgaven for en læge, som arbejder med forebyggelse, udredning, diagnosticering og behandling af voksne eller børn og unge med psykiske lidelser.

Som læge i Psykiatrien får du en alsidig arbejdsdag med kontakt til mange forskellige mennesker og kan udvikle din karriere både fagligt og personligt. I Psykiatrien er der et øget fokus på at behandle det hele menneske, og som læge i Psykiatrien vil du arbejde i et krydsfelt mellem psykiatri og somatik.

Læs meget mere om en karriere i Psykiatrien her på siderne.

Kontakt til afdelingerne

Kontakt de ledende overlæger med uddannelsesansvar på afdelingerne   

Psykiatri for medicinstuderende

Som medicinstuderende har du mange muligheder for at beskæftige dig med psykiatri. Du kan bl.a. få et vikariat eller studiejob, tilmelde dig Psykiatrisk Sommerskole eller være en del af Psykiatrisk Selskab for Medicinstuderende eller LOCOmotivet.

Læs mere om dine muligheder her.

Hvad er mine karrieremuligheder?

Får du lyst til at blive speciallæge indenfor psykiatri, kan du vælge mellem speciale i Psykiatri (voksne) eller Børne- og Ungdomspsykiatri.

Læs mere om at blive speciallæge her.

Lægernes hverdag

Vil du have et indblik i lægernes hverdag? Hør vores læger fortælle om deres arbejde i Psykiatrien i Region Midtjylland.

Se videoer med vores læger her.

Elektronisk 360° feedback

Elektronisk 360° feedback er et evaluerings- og udviklingsværktøj med henblik på at give uddannelseslægerne det bedste udviklingspotentiale.

Læs mere om Elektronisk 360° feedback .