20.12.2022

En læge, der er klar til at tage ledelsesansvar for drift og udvikling af afdelingen og på tværs af voksenpsykiatrien i Region Midtjylland. En læge, der evner både at udvikle og samtidig holde fokus på at skabe gode patientforløb samt et godt arbejdsmiljø.

Er det dig, vi leder efter?

De to voksenpsykiatriske afdelinger i AUH Psykiatrien står netop nu over for en spændende udviklingsproces. Som cheflæge vil du komme til at spille en afgørende rolle i processen, hvor målet er bedre patientforløb på tværs af afdelingerne og øget samarbejde mellem de to psykiatriske afdelinger.

Afdeling for Psykoser er kendetegnet ved en velfungerende ledelsesgruppe og fagligt dygtige og engagerede medarbejdere. Afdelingen er veldrevet med fire sengeafsnit, to ambulante enheder, et ambitiøst forskningsmiljø og en stab.

Som cheflæge indgår du i et ligeværdigt makkerskab med chefsygeplejersken. Sammen udgør I afdelingsledelsen, hvor I sætter den strategiske retning for afdelingen og samtidig indgår i et ledelsesfællesskab med afdelingsledelsen i Afdeling for Depression og Angst.

Vi vil gerne modtage din ansøgning inden den 3. januar 2023.

Læs mere om cheflægestillingen