01.02.2023

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Hvad er dit næste skridt i dit arbejdsliv? Måske ved du det – måske ikke. Uanset hvor i arbejdslivet du er, kan du på vores nye side psykiatriakademiet.rm.dk finde en lang række tilbud til faglig og ledelsesmæssig kompetenceudvikling.

Din nye vej ind i Psykiatriens uddannelsesunivers

I Psykiatrien i Region Midtjylland skal du have mulighed for at dygtiggøre dig fagligt. Derfor har vi skabt Psykiatriakademiet.

Psykiatriakademiet er alle faggruppers vej ind i Psykiatriens uddannelsesunivers - du finder uddannelses- og kursustilbud, der er udviklet til og med udgangspunkt i den hverdag, som vi alle arbejder i.

Når vi samler kræfterne og laver fælles kompetencetilbud, har vi mulighed for at udvikle flere og bedre tilbud til alle faggrupper. Det giver større faglig sikkerhed, øget arbejdsglæde og sikrer, at vi altid tilbyder patienterne den bedste behandling og pleje. Med Psykiatriakademiet får vi altså gevinsten af at være ét fælles psykiatrisk hospital.

Fortæller hospitalsdirektør Tina Ebler.

Kompetenceudvikling er en vigtig del af vores hverdag, så vi kan udvikle os personligt og fagligt og sikre den bedste behandling og pleje af patienterne.

Slår hospitalsdirektør Tina Ebler fast.

Her finder du dit næste kursus

På psykiatriakademiet.rm.dk kan du gå på opdagelse i det digitale katalog. Du skal blot gå ind på hjemmesiden, vælge dit speciale, faggruppe og emne – så kvitterer siden med en liste med tilbud, der er relevante for netop dig.

 

Husk, at du altid skal tale med din leder om at deltage på kurser- og uddannelsesforløb.

Bliv inspireret af dine kolleger

Jeg er sikker på, at jeg er bedre til at forstå selvskadende adfærd og tale med patienterne om det på grund af de kompetencer, jeg har fået fra uddannelsen.

Sådan fortæller Lars, der har taget Specialuddannelsen i psykiatrisk sygepleje.

Mød Lars – og flere andre kolleger – her. Du kan også se videoen med Anne, der er arbejdsmiljøkoordinator – eller læse en af de mange andre fortællinger om kollegers karriereveje.

Der er mere på vej

Der kommer løbende flere og nye uddannelses- og kursustilbud i Psykiatriakademiet, som du kan tilmelde dig.

 

Tilbuddene udvikles til og med afsæt i den hverdag, vi alle arbejder i. Med den rette kompetenceudvikling øger du nemlig din faglige sikkerhed, din arbejdsglæde og er med til at sikre, at vores patienter får den bedste behandling og pleje.