30.10.2023

Dygtige medarbejdere og faglige ambitioner

Har patientsikkerhed og medarbejdertrivsel høj prioritet hos dig? Vil du stå i spidsen for en afdeling, hvor gode patientforløb og faglige ambitioner er drivkraften i det daglige arbejde? Har du lyst til at sætte dit præg på udviklingen af Regionspsykiatrien Gødstrup og Psykiatrien i Region Midtjylland generelt?

Så har vi den helt rigtige stilling til dig som cheflæge i Regionspsykiatrien Gødstrup.

Som cheflæge leder du afdelingen i tæt samarbejde med vores chefsygeplejerske. I bliver det nye ledelsespar, der sikrer stabil drift og kvalitet i patientbehandlingen og sætter den strategiske retning for afdelingen – i tæt samarbejde med afdelingens funktionsledere. 

Du får også en vigtig rolle, når det handler om udviklingen af hele Psykiatrien i Region Midtjylland og i implementeringen af strategiske beslutninger – både lokalt og på hospitalsniveau.

Vi ønsker os en cheflæge som dig, der kan understøtte vores høje faglige niveau og stå bag os i vores faglige beslutninger i dagligdagen. Vi drømmer om, at du kan hjælpe os med at finde flere kollegaer, bidrage til vores videreuddannelse og sikre fødekæden af speciallæger her i Gødstrup.
Overlæge og en af dine kommende medarbejdere

Et rart sted at komme som ansat og patient 

Regionspsykiatrien Gødstrup flyttede for halvandet år siden ind i splinternye rammer. Her blev vores to matrikler samlet under ét tag – med tog og motorvej lige til døren. 

Sammen arbejder vi for, at Regionspsykiatrien Gødstrup er et rart sted at komme både som ansat og patient. Vores medarbejdere er dygtige og går på arbejde for at skabe nærhed, sammenhæng og kvalitet i patientbehandlingen – til gavn for vores patienter. 

Vi tilbyder et job i en afdeling, hvor vi har:

  • høje faglige ambitioner for både udvikling og patientbehandling
  • en stærk tværfaglig kultur, hvor vi understøtter og hjælper hinanden
  • fokus på at udvikle vores psykiatriske forskningsmiljø sammen med det fælles forskningscenter i Gødstrup (NIDO) 
  • et tæt samarbejde med lederkollegaer i de øvrige afdelinger og naboer i somatikken
  • et stærkt uddannelsesmiljø og fokus på kompetenceudvikling for alle vores faggrupper.

Du får som cheflæge medindflydelse på en masse spændende udviklingsprojekter på tværs af psykiatrihospitalet – bl.a. en række nyoprettede, faglige ekspertudvalg, som udvikler og sikrer vores faglige kvalitet på tværs af Psykiatrien, nye digitale løsninger og etablering af et nyt tilbud til patienter med dobbeltdiagnoser.

Du kan søge og læse mere om stillingen her.