06.10.2023

Stærk ledelsesprofil med faglige ambitioner

Er patientsikkerhed, medarbejdertrivsel og høj faglighed topprioriteter hos dig? Har du lyst til at lede en stor, kompleks organisation med høje faglige ambitioner gennem motiverende ledelse? Og vil du sætte dit præg på udviklingen af Psykiatrien i Region Midtjylland – nu og i fremtiden? 

Så er jobbet som sygeplejefaglig direktør i Psykiatrien i Region Midtjylland måske noget for dig.

Sammen med vores hospitalsdirektør og lægefaglige direktør bliver du en del af vores hospitalsledelse. I står sammen i spidsen for ca. 3200 medarbejdere og har det fælles, overordnede ansvar for Psykiatriens drift og strategiske udvikling. 

En attraktiv arbejdsplads med fokus på patienten

Vi vil gerne tænke og agere som ét hospital på tværs af matrikler. Vi har høje faglige ambitioner og vilje til at skabe en robust og attraktiv psykiatri, hvor vi involverer vores patienter og pårørende i endnu højere grad.

Vores medarbejdere er dygtige og motiverede og går på arbejde for at skabe nærhed, sammenhæng og kvalitet i patientbehandlingen. Det ligger os derfor på sinde, at vi gør alt for at skabe gode arbejdspladser for alle faggrupper. 

Vi tilbyder et job på en arbejdsplads, hvor vi i de kommende år har fokus på at:

  • styrke behandlingskvalitet, videndeling og udvikling på tværs af vores otte afdelinger
  • styrke samarbejdet mellem region, kommune og almen praksis på psykiatriområdet, så vi kan skabe sammenhængende patientforløb med patienten i centrum
  • indfri tiltagene i den kommende regionale psykiatriplan og i regeringens 10-årsplan
  • fortsætte arbejdet med at skabe attraktive arbejdspladser, så vores medarbejdere har lyst til at komme og blive i Psykiatrien
  • bidrage til en fortsat faglig og organisatorisk robust psykiatri
  • styrke samarbejdet med somatikken bl.a. med fokus på at mindske overdødeligheden blandt psykiatriske patienter

Du bliver del af en arbejdsplads, hvor tillid, samarbejde og stærke ledelseskompetencer er drivkraften i hverdagen og for kulturen på hospitalet. Vores omgangstone er uformel, og vores relationer er nære og vedkommende.