08.05.2024

Workshops, foredrag og posterudstilling

Aarhus Universitetshospital Psykiatrien og Translational Neuropsychiatry Unit inviterer den 20. juni til Educational Symposium in Psychiatry.

Det er andet år i træk at arrangementet løber af stablen, og i år er det med syv prominente internationale forskere på programmet. Er du studerende, kliniker eller forsker, får du en hel dag med workshops, foredrag og posterudstilling – en oplagt mulighed for at udveksle ideer og lære af førende internationale eksperter.

Psykiatrisk forskning og praksis

For studerende er det særligt dagens tre første workshops, der giver et overblik over centrale og metodologiske områder inden for psykiatrisk forskning og praksis.

Om formiddagen er der en interaktiv workshop for klinikere om samspillet mellem metaboliske sygdomme og hjernesundhed, hvor læge og professor Niels Opel fra Universitätsklinikum Jena, Tyskland styrer slagets gang.

Om eftermiddagen er alle velkomne til Translational Excellence Symposium, hvor grundforskning møder klinisk praksis. Her vil anerkendte internationale forskere præsentere og diskutere de seneste fremskridt inden for translationel psykiatri.

Posterudstillingen giver mulighed for forskere på alle niveauer at fremvise deres arbejde – og den bedste præsentation kan vinde en præmie på 1.000 EUR.

Læs mere og tilmeld dig Educational Symposium in Psychiatry