22.02.2024

Gode patientforløb og glade medarbejdere

Prioriterer du gode patientforløb af høj kvalitet og høj trivsel blandt dine medarbejdere? Ønsker du at skabe synergi på tværs af afdelinger? Og vil du spille en central rolle i udviklingen af Afdeling for Psykoser og Psykiatrien i Region Midtjylland som helhed?

Så er det måske dig, vi er på udkig efter som chefsygeplejerske til Afdeling for Psykoser ved Aarhus Universitetshospital Psykiatrien. 

Som vores nye chefsygeplejerske vil du indgå i et tæt makkerskab med cheflægen fra din egen afdeling. I bliver ligestillet, har det samme overordnede ansvar og et stærkt fokus på tværfagligt samarbejde og kommunikation på alle niveauer.  

Et stort fokus for os er at skabe et godt, fagligt funderet og forpligtende samarbejde mellem Afdeling for Psykoser og Afdeling for Depression og Angst – to af vores voksenpsykiatriske afdelinger i Skejby. Det kan komme til udtryk gennem fælles ansvar for den samlede sengekapacitet og fælles funktioner på tværs af afdelinger – f.eks. i forhold til neuropsykiatri, ældrepsykiatri og behandling af dobbeltdiagnoser.

Vil du være chefsygeplejerske?

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.