Sommerskole 2024

Er du medicinstuderende eller kender du en, så hiv fat i dem, for det er nu, man kan tilmelde sig årets Psykiatrisk Sommerskole for Medicinstuderende. Det bliver afholdt den 19.-23. august 2024. Sommerskolen er helt gratis, og der er fuld forplejning hele ugen.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Psykiatrisk Sommerskole for Medicinstuderende

Hvert år i uge 34 afholdes der Psykiatrisk Sommerskole for Medicinstuderende. Det er et unikt tilbud for alle medicinstuderende, hvor vores underviser lægger sig i selen for at lave et spændende program, som er fyldt med debat, faglige inputs og patientfortællinger.

Astrid Høeg Tuborgh, som er leder for Psykiatrisk Sommerskole, fortæller, hvorfor Psykiatrisk Sommerskole er et helt særligt tilbud:

- Psykiatrisk Sommerskole for lægestuderende er en uge, hvor vi har fokus på psykiske sygdomme. Det, der er særligt ved sommerskolen er, at der kommer patienter og fortæller om, hvordan det er at leve med psykisk sygdom. Det synes jeg er enormt givende, fordi det er afstigmatiserende og samtidig, kan vi lære rigtig meget af dem, som er brugere af Psykiatrien.

Tilmeld dig nu

Hvad er Psykiatrisk Sommerskole for Medicinstuderende

Psykiatrisk Sommerskole for Medicinstuderende er en uge fyldt med spændende undervisning og sociale arrangementer. En aften vil stå på middag på café og biograftur.

Vores læger vil undervise i lang række psykiatriske emner, f.eks. skizofreni, depression, angst, OCD, ADHD hos børn, selvskadende unge, personlighedsforstyrrelser, retspsykiatri, akut psykiatri og psykiatrisk forskning.

Tilmeld og læs mere