Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

I Psykiatrien i Region Midtjylland skal du have mulighed for at dygtiggøre dig fagligt. Derfor har vi skabt Psykiatriakademiet, der er alle faggruppers vej ind i Psykiatriens uddannelsesunivers.

I Psykiatriakademiet findes en lang række tilbud om faglig og ledelsesmæssig kompetenceudvikling, og ambitionen er at skabe en overskuelig vej til relevante tilbud, der passer til de behov og ønsker, der er i organisationen.

Psykiatriakademiet indeholder uddannelses- og kursustilbud, der er udviklet til og med udgangspunkt i den hverdag, som vi alle arbejder i.

Med Psykiatriakademiet får vi gevinsten af at være ét fælles psykiatrisk hospital i Region Midtjylland. Når vi samler kræfterne, har vi mulighed for at udvikle flere og bedre kompetencegivende tilbud til alle faggrupper. Det giver større faglig sikkerhed, øget arbejdsglæde og sikrer, at vi altid tilbyder patienterne den bedste behandling og pleje.

På psykiatriakademiet.rm.dk har vi gjort det lettere for dig at sætte kursen for din faglige udvikling og karriere i Psykiatrien i Region Midtjylland. Her kan du blive inspireret af dine kollegaer og høre deres erfaringer, og du får også forslag til konkrete kurser, som netop kunne være dit næste skridt på vejen.

Psykiatriakademiet vil løbende udvikle sig med nye tilbud og flere kurser. I løbet af 2023 vil du opleve, at hjemmesiden får flere funktioner og tilpasses dine behov bedre. Det bliver bl.a. nemmere at finde de tilbud, der er relevante for din faglige udvikling eller karriere i Psykiatrien.