Aktuelt - sommeren 2022

  • 27. juni -  MEDICINSTUDERENDE: Psykiatrisk Sommerskole for Medicinstuderende: Der er fortsat pladser på årets sommerskole
    Vi har stadig frie pladser til Psykiatrisk Sommerskole for Medicinstuderende, hvor du som medicinstuderende i Region Midtjylland helt gratis kan blive klogere på psykiatri. Sommerskolen bliver afholdt fra den 22. - 26. august og foregår på Aarhus Universitetshospital Psykiatrien i Skejby. Læs mere om sommerskolen for medicinstuderende samt tilmelding her.

    VIDEO: I nedenstående video kan du høre underviserne fortælle om sommerskolen. 

  • 27. juni -  SYGEPLEJESTUDERENDE: Psykiatrisk Sommerskole for Sygeplejestuderende: MEGET FÅ pladser tilbage på Psykiatrisk Sommerskole for Sygeplejestuderende
    Vi har oplevet en stor interesse for Psykiatrisk Sommerskole for Sygeplejestuderende, så pladserne er nu langsomt ved at blive fyldt op - men du kan nå at tilmelde dig endnu! Sommerskolen løber af stablen fra 22. - 25. august og foregår på Aarhus Universitetshospital Psykiatrien i Skejby. Læs mere om sommerskolen for sygeplejestuderende samt tilmelding her.

  • 27. juni - SOSU-ASSISTENTER: Det er fortsat muligt at tilmelde sig Psykiatrisk Suppleringsuddannelse i efteråret. Uddannelsen er en god mulighed for alle SOSU-assistenter til at opkvalificere og vedligeholde kompetencer. Geografisk bliver den afholdt i både Herning (med start 26. september) og Aarhus (med start 5. oktober). Læs meget mere om suppleringsuddannelsen og tilmelding her.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Læs mere om uddannelserne

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedr. Skarpe Hjerner - Varme Hjerter, kan du kontakte kommunikationsansvarlig for rekruttering Anders Zimmer Hansen på:

Telefon

Tlf. 5150 8598

Mail

anrhan@rm.dk