Om os på R3

R3 er et afsnit, som drives efter aftale med Grønlandsk Selvstyre og Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Vores afsnit består af 16 sengepladser og varetager udelukkende behandlingen af patienter hjemmehørende i Grønland.

Vi varetager fortrinsvis behandling af retspsykiatriske patienter, men modtager også enkelte særligt komplekse patienter uden en retslig foranstaltning, ligesom vi modtager patienter, som skal mentalobserveres.

Vores patienter modtager en langvarig, intensiv behandling, hvor vi arbejder aktivt med rehabilitering og resocialisering. Vores afsnit bemandes delvist af grønlandsk personale, og vi søger løbende efter nye medarbejdere/samarbejdspartnere med grønlandsk baggrund i en eller anden form.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Hvad søger vi?

Vi søger løbende medarbejdere med følgende faglige uddannelser: Sygeplejerske, social- og sundhedsassistent, ergoterapeut, pædagog, fysioterapeut.

Så hvis du har grønlandsk baggrund, skal du ikke tøve med at kontakte os - så tager vi en dialog om, hvad mulighederne er for netop DIG.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i mulighederne hos R3, kan du kontakte:

Oversygeplejerske Søren Kvist
Mail: soepes@rm.dk
Telefon: 2974 9635

Hvor er vi beliggende?

Vores afsnit ligger i Skejby og er en del af Aarhus Universitetshospital. Der er gode muligheder for offentlig transport med både bus og letbanen.

Afsnit R3's adresse:

Tyge Søndergaards Vej 26
Indgang L
8200 Aarhus N

Bolig

Vi har ikke mulighed for at stille tjenestebolig til rådighed, men vi rådgiver gerne omkring, hvorledes man kan skaffe sig en lejebolig i Østjylland.

Annonce til Semitsuaq (2).png