03.04.2023

Har du mødt Helle, der kan fortælle dig alt om Østafrika? Lise, der har flyttet så meget, at andre var blevet rundtosset? Eller Tommy, der arbejder med it men først lige har fået internet?

De er alle ansigter, du kan møde i Psykiatristaben. Vores fælles administration i Psykiatrien. De løser administrative opgaver, der hjælper klinikere og ledere til at fokusere på patienterne.

Psykiatristaben består af seks forskellige fagområder. I fagområderne er der forskellige teams, der samarbejder på kryds og tværs i og uden for Psykiatristaben – og som ovenikøbet er spredt ud over tre forskellige steder: Gødstrup, Viborg og Skejby.  

De laver opgaver som bl.a. handler om løn, data, byggeri, borgerhenvendelser, kvalitetsudvikling, uddannelser, kommunikation, indkaldelsesbreve og digitalisering. Fælles for opgaverne er, at de understøtter Hospitalsledelsen og de psykiatriske klinikker og sengeafsnit.

Stevani Ishia

Stevani er jurist i Ledelsessekratariatet. Her sidder hun med et hav af forskellige opgaver fx juridisk rådgivning både internt i Psykiatristaben, men mest ud i driften - altså til læger, psykologer, socialrådgivere osv. 

Læs mere om Stevani og hendes arbejde lige her.  

Lise Walther

Lise er forbedrings- og kvalitetskonsulent i Kvalitet og Udvikling. Her er hun fx tovholder på Psykiatriens Kvalitetsnetværk, kvalitetsansvarlig for en række retninglinger og meget andet. 

Læs mere om Lise og hendes arbejde lige her. 

Tommy Viig Hansen

Tommy arbejder som patientplanlægger og klinisk EPJ-koordinator i Sundheds-IT og Digitalisering. Her arbejder han bl.a. med at understøtte kvaliteten af de enkelte patientforløb og meget andet.

Læs mere om Tommy og hans arbejde lige her. 

Jesper Dessau

Jesper er konsulent i Kommunikation i Psykiatristaben. Han arbejder bl.a. med at afstigmatisere psykisk sygdom i samarbejde med vores EN AF OS-ambassadører, udviklger tiltag og samarbejder med andre instanser. 

Læs mere om Jesper og hans arbejde lige her. 

Helle Stenumgaard

Helle arbejder som personalekonsulent i Psykiatristabens HR. Her understøtter og rådgiver hun bl.a. i forbindelse med sygefravær og andre personalerelaterede opgaver. Men hun laver også andre ting. 

Læs mere om Helle og hendes arbejde lige her. 

Tobias Abell

Tobias er AC-medarbejder i vores afdeling Økonomi og Planlægning. Han arbejder fx med at implementere specialiseret behandling, og så har han ansvaret for, at vores læger arbejder effektivt i Psykiatribussen. 

Læs mere om Tobias og hans arbejde lige her.