Tommy Viig Hansen, patientplanlægger og klinisk EPJ-koordinator i Sundheds-IT og Digitalisering, en del af Psykiatristaben. 

Hvilke arbejdsopgaver har du?

Som patientplanlægger prøver jeg at understøtte kvaliteten af det enkelte patientforløb og sørger for, at vi får udnyttet vores ressourcer bedst muligt. Ressourcer kan enten være fysiske ressourcer som samtalerum, undersøgelsesrum, testrum osv. eller medarbejdere med forskellige kvalifikationer, eksempelvis speciallæger, psykologer, sygeplejersker, socialrådgivere osv..

I mit arbejde som klinisk EPJ-koordinator har jeg fokus på, hvordan de kliniske medarbejdere anvender funktionaliteten i den elektroniske patientjournal og i deres dokumentation. Både kvaliteten af dokumentationen, men også hvor de skal placere den, så vi lettere kan fremsøge oplysninger, har korrekt indberetning til kliniske databaser med mere.

Jeg laver også mange andre ting, men det her er de to primære. 

Hvorfor har du valgt at arbejde her?

Oprindeligt startede jeg med at arbejde som behandler på sengeafsnittene, fordi psykiatri er det speciale, hvor personalets faglighed og personlige kompetencer har størst betydning for både korrekt diagnosticering og et godt patientforløb.

Det er vel samtidig bredt anerkendt som værende det mest underfinasierede speciale, og derfor er vi nødt til at tænke anderledes og kreativt, så vi kan yde en høj faglig indsats trods de små midler. Sådanne udfordringer tiltaler mig.

Et sjovt fact om mig

Jeg har flere fun facts om mig selv. Du kan lige få tre her:

  • Selvom jeg arbejder i Sundheds-IT og Digitalisering, har jeg kun haft internet i mit eget hjem de sidste 14 dage. 
  • I min fritid brygger jeg øl og går på hestemesser.
  • Jeg har modtaget mange køer i gave i årenes løb og har vel stadig en 30-40 stykker i mit nuværende hjem. Altså porcelænskøer vel og mærke. 

 

Helle Stenumgaard

Helle arbejder som personalekonsulent i Psykiatristabens HR. Her understøtter og rådgiver hun bl.a. i forbindelse med sygefravær og andre personalerelaterede opgaver. Men hun laver også andre ting. 

Læs mere om Helle og hendes arbejde lige her. 

Jesper Dessau

Jesper er konsulent i Kommunikation i Psykiatristaben. Han arbejder bl.a. med at afstigmatisere psykisk sygdom i samarbejde med vores EN AF OS-ambassadører, udviklger tiltag og samarbejder med andre instanser. 

Læs mere om Jesper og hans arbejde lige her. 

Lise Walther

Lise er forbedrings- og kvalitetskonsulent i Kvalitet og Udvikling. Her er hun fx tovholder på Psykiatriens Kvalitetsnetværk, kvalitetsansvarlig for en række retninglinger og meget andet. 

Læs mere om Lise og hendes arbejde lige her. 

Stevani Ishia

Stevani er jurist i Ledelsessekratariatet. Her sidder hun med et hav af forskellige opgaver fx juridisk rådgivning både internt i Psykiatristaben, men mest ud i driften - altså til læger, psykologer, socialrådgivere osv. 

Læs mere om Stevani og hendes arbejde lige her.  

Tobias Abell

Tobias er AC-medarbejder i vores afdeling Økonomi og Planlægning. Han arbejder fx med at implementere specialiseret behandling, og så har han ansvaret for, at vores læger arbejder effektivt i Psykiatribussen. 

Læs mere om Tobias og hans arbejde lige her.