Helle Stenumgaard Hansen, personalekonsulent i HR, en del af Psykiatristaben. 

Hvilke arbejdsopgaver har du?

Jeg er kontaktperson for Retspsykiatrisk Afdeling og Driftsafdelingen. Min opgave er her at understøtte og rådgive afsnits- og afdelingslederne i forbindelse med opfølgning på sygefravær og andre personalerelaterede opgaver.

Jeg er også den, som en SOSU-assistent eller fysioterapeut kan ringe til, hvis de har spørgsmål til deres overenskomst. Det kan eksempelvis være spørgsmål om forhåndsaftaler og lokalløn. Desuden er jeg også med til at planlægge og gennemføre de årlige lønforhandlinger ved Aarhus Universitetshospital Psykiatrien og i Regionspsykiatrien Gødstrup.

Hvorfor har du valgt at arbejde her?

Jeg har arbejdet her siden 2004. Det er mange år. Men en vigtig årsag til, at jeg er blevet så længe, er, at det har været muligt at udvikle min faglighed gennem årene. Jeg har nemlig arbejdet i flere forskellige dele af organisationen med flere forskellige arbejdsområder.

Det har været muligt at udvikle min faglighed i den retning, som jeg også selv syntes, der har været interessant. 

Et sjovt fact om mig

Inden jeg startede min karriere tilbragte jeg fem år i Østafrika. Her brugte jeg to år på at skrive min hovedfagsopgave og tre år på at skrive mit speciale – det kunne man dengang. 

Tobias Abell

Tobias er AC-medarbejder i vores afdeling Økonomi og Planlægning. Han arbejder fx med at implementere specialiseret behandling, og så har han ansvaret for, at vores læger arbejder effektivt i Psykiatribussen. 

Læs mere om Tobias og hans arbejde lige her. 

Stevani Ishia

Stevani er jurist i Ledelsessekratariatet. Her sidder hun med et hav af forskellige opgaver fx juridisk rådgivning både internt i Psykiatristaben, men mest ud i driften - altså til læger, psykologer, socialrådgivere osv. 

Læs mere om Stevani og hendes arbejde lige her.  

Lise Walther

Lise er forbedrings- og kvalitetskonsulent i Kvalitet og Udvikling. Her er hun fx tovholder på Psykiatriens Kvalitetsnetværk, kvalitetsansvarlig for en række retninglinger og meget andet. 

Læs mere om Lise og hendes arbejde lige her. 

Tommy Viig Hansen

Tommy arbejder som patientplanlægger og klinisk EPJ-koordinator i Sundheds-IT og Digitalisering. Her arbejder han bl.a. med at understøtte kvaliteten af de enkelte patientforløb og meget andet.

Læs mere om Tommy og hans arbejde lige her. 

Jesper Dessau

Jesper er konsulent i Kommunikation i Psykiatristaben. Han arbejder bl.a. med at afstigmatisere psykisk sygdom i samarbejde med vores EN AF OS-ambassadører, udviklger tiltag og samarbejder med andre instanser. 

Læs mere om Jesper og hans arbejde lige her.