Tobias Abell Nielsen, AC-planlægger i Økonomi og Planlægning i deres team Projekt og Udvikling, en del af Psykiatristaben. 

Hvilke arbejdsopgaver har du?

Arbejdet i mit team handler ofte om løsninger og udfordringer, som går på tværs af afdelingerne i Psykiatrien. Det er et meget varieret arbejde.

Nogle dage arbejder jeg på en plan for implementering af specialiseret behandling. Andre dage handler det om levere svar til politikere eller til Sundhedsstyrelsen.

Der er også dage hvor jeg skal finde løsninger på, hvordan læger kan arbejder i vores Psykiatribus, så de kan anvende transporttiden effektivt. Og så er der dage, hvor det handler om det hele på en gang. Der skal man virkelig holde tungen lige i munden.

Hvorfor har du valgt at arbejde her?

Jeg har arbejdet med sundhedsområdet i foreninger i mange år. Der står du sådan lidt udenfor og peger på fejl og mangler. Derfor ville jeg gerne tættere på det faktiske arbejde med at organisere behandling og løsninger.

Et sjovt fact om mig

Det er sådan et dejlige gulvtæppe på min arbejdsplads i Viborg. Det giver mig virkeligt lyst til at stå på hovedet. Men jeg prøve at holde det på et minimum.

Det kan godt virkelig useriøst, når man lave planlægningsarbejde. Måske medarbejderne i administrationen på Institut for Idræt i højere grad gør den slags.

Tommy Viig Hansen

Tommy arbejder som patientplanlægger og klinisk EPJ-koordinator i Sundheds-IT og Digitalisering. Her arbejder han bl.a. med at understøtte kvaliteten af de enkelte patientforløb og meget andet.

Læs mere om Tommy og hans arbejde lige her. 

Stevani Ishia

Stevani er jurist i Ledelsessekratariatet. Her sidder hun med et hav af forskellige opgaver fx juridisk rådgivning både internt i Psykiatristaben, men mest ud i driften - altså til læger, psykologer, socialrådgivere osv. 

Læs mere om Stevani og hendes arbejde lige her.  

Lise Walther

Lise er forbedrings- og kvalitetskonsulent i Kvalitet og Udvikling. Her er hun fx tovholder på Psykiatriens Kvalitetsnetværk, kvalitetsansvarlig for en række retninglinger og meget andet. 

Læs mere om Lise og hendes arbejde lige her. 

Jesper Dessau

Jesper er konsulent i Kommunikation i Psykiatristaben. Han arbejder bl.a. med at afstigmatisere psykisk sygdom i samarbejde med vores EN AF OS-ambassadører, udviklger tiltag og samarbejder med andre instanser. 

Læs mere om Jesper og hans arbejde lige her. 

Helle Stenumgaard

Helle arbejder som personalekonsulent i Psykiatristabens HR. Her understøtter og rådgiver hun bl.a. i forbindelse med sygefravær og andre personalerelaterede opgaver. Men hun laver også andre ting. 

Læs mere om Helle og hendes arbejde lige her.